Sodastream Black Friday | De beste Sodastream deals

SodaStream is een keukenapparaat waarmee je gemakkelijk zelf bruiswater en frisdrank kunt maken. Je kunt zelf smaakjes toevoegen voor bruiswater met fruitsmaak bijvoorbeeld. Met de verschillende siropen maak je ieder drankje dat je maar wil. Met een SodaStream hoef je hiervoor niet meer naar de supermarkt en zit je ook niet met een hoop lege flessen wanneer de dranken op zijn. De flessen van SodaStream zijn namelijk herbruikbaar, je maakt gewoon weer een nieuw drankje als de fles leeg is. SodaStream is beter voor het milieu en bevat minder calorieën dan frisdranken uit de supermarkt. Met SodaStream Black Friday deals kun je een hoop besparen.

Bekijk alle Sodastream Black Friday aanbiedingen:

Black Friday aanbiedingen

Black Friday is een dag aan het einde van het jaar waarbij bijna alle winkels hoge kortingen geven. Dit idee is overgewaaid vanuit Amerika en heeft ook terrein gewonnen in Nederland. Hoewel het Black Friday heet, gelden aanbiedingen vaak langer dan enkel de vrijdag. Zo is het Cyber Weekend een verlengde versie van Black Friday, maar worden er soms ook een week lang kortingsacties gehouden. SodaStream Black Friday deals zijn het ideale moment om de meeste kortingen te vinden. Je hoeft alleen nog je apparaat te kiezen en de SodaStream Black Friday deals van de verschillende winkels te vergelijken.

SodaStream Crystal Black Friday deal

Er zijn twee modellen met een uniek design van SodaStream. Dit zijn de Crystal en de Cool. Ze zijn net iets anders vormgegeven dan het Spirit model. De Crystal is verkrijgbaar in slechts twee kleuren: zwart en wit. Het unieke aan dit model is dat de fles waarin je je drankje maakt volledig in het apparaat verdwijnt. Het maakt dus niet uit of je wel of niet bezig bent met een drankje maken, of er wel of geen fles in het apparaat zit – hij ziet er altijd hetzelfde uit. Je vindt alle Crystal SodaStream Black Friday deals op onze site.

SodaStream Cool Black Friday deal

De SodaStream Cool is er enkel in wit. Hierbij is de fles nog wel zichtbaar en valt er dus een leegte in het apparaat wanneer er geen fles in het apparaat staat. Wat anders is aan de SodaStream Cool ten opzichte van de SodaStream Spirit en SodaStream Crystal, is dat de bovenkant wat vierkanter is afgewerkt. Je hoeft in ieder geval niet te kiezen in de kleur, als je een SodaStream Cool wil, kies je puur voor het model. Dat maakt het gemakkelijk om een SodaStream Black Friday deal te vinden voor jouw model.

SodaStream Spirit Black Friday deal

De SodaStream Spirit heeft de meeste variatie. Er zijn verschillende kleuren, hoewel niet alle kleuren in de naam slaan op de kleur van het apparaat. Er zijn vijf kleuren voor het apparaat verkrijgbaar. Natuurlijk is de SodaStream Spirit er in wit en zwart, maar daarnaast ook in grijs, donkerblauw en donkerrood. Deze heten Urban Gray, Navy Blue en Plum. Andere Spirit modellen met een kleur in de naam hebben flessen waarbij de onderkant en dop die kleur zijn, maar het apparaat zwart of wit.

SodaStream Spirit One Touch Black Friday deal

Zo zijn er de Neon Metal Blue en Neon Metal Gradient, waarbij het apparaat zwart is. Daarnaast zijn er Rose Gold en Gold, waarbij het apparaat wit is. Al deze Spirit apparaten vind je in de SodaStream Black Friday zeker terug. Daarnaast is er ook de Spirit One Touch. Dit is de elektrische variant van de Spirit die het nog gemakkelijker maakt om een drankje te maken. Deze is er ook enkel in wit of zwart. Je vindt bij ons alle aanbiedingen voor de Spirit One Touch. Ook deze is te vinden in de SodaStream Black Friday deals.